Nyheder oktober 2012

NYT NYT NYT Postkort…bestil på vivi@auroraliv.dk Få 8 stk gratis.

Se vores side på Facebook. https://www.facebook.com/MetamorphicTechniqueDanmark

Udvekslingsgruppe Metamorfisk Teknik, tirsdag d.30.10.12 kl 17 – 19.30. Rosenvangs Allé 251, 8270 Højbjerg. Pris 110,00 kr. Emne: Nærvær, fortsat + præsentation
Vel mødt. Tilmelding via sms eller email.

Metamorfisk Teknik i børnehaven. Spændende erfaringer fra Italien. Hvor tyve børn mellem 3 og 5 år fik tilbudt Metamorfisk Teknik en gang om ugen i et halvt år. De blev bedre til at lege roligt sammen eller side om side, var meget interesserede i at være kreative og studerede naturens forvandlinger. De spillede teater og gav hinanden den nænsomme berøring på fødder og hænder.

Workshop 2 Metamorfisk Teknik, 22.10.12 kl 9.00 – 17.00. Kræver at du har deltaget i en workshop om Metamorfisk Teknik indenfor de sidste 10 år. Tilmelding: Nordlys Centret i Silkeborg

Se disse agern, de er alle forskellige. Nogle er store, nogle er små. Nogle grønne, brune, næsten sorte og der er nogle der næsten er sandfarvede, der er nogle med rynker og revner og nogle der er helt glatte. De er helt individuelle.

Har deres udseende nogen betydning for muligheden for, at deres potentiale kan udfolde sig?
Nej, så længe de er i live har de alle muligheden for at blive til et egetræ.

Hvad kan det enkelte agern gøre for, at dets potentiale udfoldes?
Intet. Agern er bare. De er tilsyneladende individuelle manifestationer af livet.

Hvad gør livet så, for at disse agerns potentiale udfoldes?
Intet. Livet er, det gør ikke noget.

Når der er livskraft i agernet kan dets potentiale udfolde sig. Der er ingen og intet der gør noget for at det sker. Det sker. Eller også sker det ikke. Der er ikke nogen/noget der får det til at ske.

Når der ikke er livskraft i agernet udfolder dets potentiale sig tilsyneladende ikke.
Er livet der så heller ikke? Jo, livet er så altfavnende, at det også kan rumme det som ikke udfolder sig. Det som ikke synes optimalt, det som tilsyneladende ikke er perfekt og selv nu er der i agernet et potentiale der kan udfolde sig, det kan blive til muld.

Er det agernet der har hovedrollen?
Nej, det er livet.

This entry was posted in Nyheder. Bookmark the permalink. Comments are closed, but you can leave a trackback: Trackback-adresse.