Nyheder maj 2011

Uegnede som forældre. Det er titlen på en dokumentarfilm som blev sendt på DR2, mandag d. 30. maj 2011. Filmen handler om den hjælp de sociale myndigheder i England, giver til et par forældre, som er psykisk hæmmede. I et kort glimt ser man at moderen modtager Metamorfisk Teknik af en af sine hjælpere. Det sker regelmæssigt forstår man. De engelske erfaringer med at give Metamorfisk Teknik til mennesker med indlæringsvanskeligheder (som de kaldes der) går helt tilbage til 1980′erne. Modtagerne bliver bedre til at handle indefra deres “kerne”, bedre til at tackle de udfordringer de har og deres selvværd vokser.

Fra overforbrug til ansvarligt forbrug
Læs om Ørstrøm Møller, tidl. departementchef og ambassadør, nuværende professor i Singapore og København, der mener at vestens (vores) økonomiske model er udtjent og at der må udvikles en ny – en knaphedens økonomi – med udgangspunkt i østen (især Kina).

En ubarmhjertig og barsk barndom slider på børns kromosomer.

Undersøgelser af rumænske børnehjemsbørn viser at deres kromosomer er blevet “slidt” kortere end kromosomerne på børn der blev sendt i familiepleje. I værste fald betyder det kortere levetid og forskellige lidelser såsom sukkersyge, hjerte/karsygdomme og mentale forstyrrelser. Forskerne vil undersøge børnene igen om nogle år for at se om der er ændringer – til det bedre eller til det værre…Weekend-avisen 27. maj 2011 tillægget Ideer.

 

Image: jscreationzs / FreeDigitalPhotos.net

This entry was posted in Metamorfisk teknik, Nyheder. Bookmark the permalink. Comments are closed, but you can leave a trackback: Trackback-adresse.