Nyheder oktober 2011

Alt er kun en overgang. Det fortælles at forfatteren Karen Blixen en dag fik et brev af en god ven, med besked om at det først måtte åbnes en dag Karen Blixen var rigtig, rigtig glad, eller rigtig, rigtig ked af det. Hun gemte brevet og glemte det. En dag hun var rigtig langt nede, huskede hun på brevet, fandt det frem og åbnede det. Der stod kun fire ord: “Det varer ikke ved.”

I følge Maya-kalenderens tidsregning afsluttes den “gamle tid” (læs bevidsthed) d. 28.10.2011. I den anledning skriver Johan Calleman der er ekspert i Maya-kalenderen: ‘Mit eget synspunkt er at den økonomiske krise vil blive dybere…og udvikle sig i stor skala indtil slutningen af Maya-kalenderen d. 28.10.2011. Naturligvis vil mange så spørge om der findes en løsning der kan stoppe denne, efter min mening, nedsmeltning af det nuværende politiske og økonomiske system. Mit svar vil være at der simpelthen ikke findes en løsning indenfor det eksisterende system, da det bygger på vækst for at kunne overleve, Dog findes der en ret simpel løsning ud af det økonomiske sammenbrud som vi nu ser begyndelsen på. Løsningen er eftergivelse af al gæld, ikke kun på regeringsniveau, men vigtigst den gæld almindelige mennesker har på kreditkort, huslån, renter osv., osv. Sådan en eftergivelse af al gæld skulle kombineres med ophør af brugen af penge, i den betydning af folk bare fortsætter med at gøre deres arbejde uden nogen for for aflønning med penge. Det ville afslutte vækst og hjælpe med til at redde planeten. Det ville også befri mennesker fra at skulle tjene penge for at overleve.’ Se mere på www.calleman.com

Ved årets Internationale samling og lærermøde i Metamorphic Association var vi mere end 40 lærere og praktikere fra 9 europæiske lande. Der blev talt 5 forskellige sprog og tænkt på endnu flere. En fantastisk oplevelse der for mig illusterede at alle sprog er ét.

Næste kursus i Metamorfisk Teknik afholdes på Nordlys Centret i Silkeborg d. 9. og 10 november 2011.Se mere under ‘Kurser og foredrag’. Tilmelding og yderligere oplysninger på www.nordlys.dk

Udviklings- og udvekslingsgruppe i metamorfisk teknik mødes d. 26.10 kl. 17.00 – 19.30. Vi taler videre om det universelle princip om polaritet, abemåden og loven om tiltrækning, hvad har vi gjort af erfaringer siden sidst? Pris 110,00 kr. inkl. te + selvfølgelig udveksling af metamorfisk teknik. Tilmelding pr mail eller tlf. til Vivi Bruun Jespersen. Vel mødt!

This entry was posted in Metamorfisk teknik, Nyheder. Bookmark the permalink. Comments are closed, but you can leave a trackback: Trackback-adresse.