Metamorfisk Teknik

(Metamorphic Technique: Transformations Teknik. Transformation er en dramatisk og blivende forandring til det bedre, der udspringer af et radikalt skifte i dit perspektiv på, hvem du er.)

Ved at kigge på naturen kan vi få en fornemmelse for, hvad Metamorfisk Teknik er.

Hvordan kan et agern vide, hvordan det bliver til et egetræ?
Det ser ud til at livskraften i agernet har den viden i sig.

Hvad sker der indeni en puppe? Larven opløses og bliver til en geléagtig klump, ud af hvilken sommerfuglen opstår?
Noget tyder på, at der er en form for intelligens på spil, som får larvens potentiale til at udfolde sig som sommerfugl. Med andre ord, det samme liv, i en ny form.

På samme måde ser det ud til at den form vi mennesker, i øjeblikket er, også er fyldt af potentiale der kan vise sig i forskellige former, som for eksempel mere livsbekræftende måder at opleve, handle, føle og tænke på.

Jeg bruger en let, blid berøring langs indersiden af dine fødder og hænder og på toppen af dit hoved. Berøringen sker uden intentioner fra min side og uden at jeg arbejder for eller forventer, at noget bestemt skal ske. Jeg ønsker ikke at kurere, afhjælpe eller påvirke bestemte symptomer eller problemer. Dette giver plads til at du kan være præcis som og hvor du er, lige nu. Jeg har ikke behov for at høre din livshistorie, har du lyst til at fortælle noget, er det på den anden side helt ok.

En session med en voksen varer ca. en time. Med børn noget kortere.

Det kan ikke forudsiges, hvad der kommer ud af en session. Det afhænger af livskraften i den enkelte. Modtagerne af Metamorfisk Teknik føler sig ofte fyldt af energi og afslappede. På den anden side kan der komme kortvarig opblussen af gamle symptomer. Alle oplevelser efter en session er som de er. Der er ikke noget rigtigt eller forkert.

Nogle gange vil du sikkert bemærke en øjeblikkelig reaktion, mens det andre gange kan virke som om der nærmest ikke sker noget. Reaktionerne kan spænde over en generel følelse af at få af ny energi og mere selvtillid, eller af at falde til ro, til forbedringer fysisk, psykisk, følelsesmæssigt eller mentalt. Gamle vaner kan ophøre eller gammel sårethed og skuffelser kan gradvist forsvinde.

Der fortælles ofte om mærkbare forvandlinger til det bedre i måden at se og føle sig selv på. I de fleste tilfælde opleves en voksende følelse af mening og indre styrke. Nogle beskriver det som ‘at komme hjem til sig selv’.

Det ser ud til at folk føler de kan bruge Metamorfisk Teknik til at skabe mere af det de behøver i livet, både som individer og i verden som helhed.

Sessioner kan gives i alle livssituationer og under alle betingelser i livet. Det er helt op til den enkelte at bestemme, hvor mange og hvor ofte der ønskes sessioner. Nogle får sessioner hver uge, mens andre får det en gang imellem, når de føler der er behov for det. Metamorfisk Teknik er passende for alle i enhver livssituation.

Enhver kan lære Metamorfisk Teknik. Det er meget let at lære og bruge også i en travl hverdag. Det er muligt at deltage i en workshop, eller flere, for at uddybe og udforske teknikken, eller få større viden om den. Nogle ønsker at bruge Metamorfisk Teknik sammen med familie og venner, mens andre ønsker at træne til at bruge teknikken professionelt.

Du behøver ingen særlige evner eller baggrund for at praktisere Metamorfisk Teknik.

Der findes praktikere af Metamorfisk Teknik i det meste af verden. Særligt koncentreret i følgende europæiske lande: Irland, England, Frankrig, Schweiz, Tyskland, Østrig, Italien, Belgien, Spanien og Skandinavien.

Gaston Saint-Pierre udviklede Metamorfisk Teknik sidst i 1970’erne. Han havde længe været passioneret optaget af spørgsmålet om forvandling og var opmærksom på, at forvandling ikke kan bringes til at ske gennem vilje og intention. Da han mødte Robert St. Johns arbejde Prenatal Therapy blev det afgørende for den unikke opdagelse han gjorde, som han døbte Metamorphic Technique, og som defineres som ‘at praktisere adskilthed’ (detachment). Senere grundlagde han den velgørende uddannelsesfond Metamorphic Association, der nu står for udbredelse af Metamorfisk Teknik i hele verden.

 

Deltag på kurserne Metamorfisk Teknik 1 og 2 – her lærer du den enkle teknik og de principper der ligger bag, så du kan bruge den selv og med andre. Se under ‘Grupper, kurser og foredrag’.

Jeg er praktikermedlem af den engelske Metamorphic Association

og følger foreningens Code of Practice, som du kan læse på www.metamorphicassociation.org

Ring og hør nærmere eller bestil tid på 2533 0139 eller skriv til mig på vivi@auroraliv.dk