Metamorfisk Teknik for særligt sensitive børn og voksne

Lær denne blide, enkle berøringsteknik, hvor grundholdningen er at alt er som det skal være. De vanskeligheder det kan give at være særligt sensitiv i forskellige sammenhænge anerkendes, men ses ikke som et problem.

Du lærer at give den enkle, blide og oftest meget nydelsesfulde berøring, på rygradens reflekspunkter på indersiden af fødder og hænder og på toppen af hovedet. Du får viden om baggrunden for den ikke-dømmende holdning du har som giver af Metamorfisk Teknik, at det ikke er et forsøg på at kurere, lave om på eller vurdere noget hos den der modtager. Dette giver et rum, hvor den der modtager kan få lov til at være præcis som vedkommende er lige nu. I dette rum af accept kan forvandling af mønstre ske ‘af sig selv’.

Du får indblik i baggrunden for Metamorfisk Teknik og At modtage metamorfisk teknik opleves i langt de fleste tilfælde som meget afslappende og behageligt. Det kan opleves som en snurrende fornemmelse, som at dagdrømme eller måske bare behageligt. Det formodes at der sker en afbalancering af de to hjernehalvdele og tilbagemeldingerne viser at det ofte føles energigivende, afslappende, beroligende, som at få mere styrke, som ‘at komme hjem til sig selv.

Det er også dejligt at give Metamorfisk teknik og I kan få mange dejlige oplevelser når du giver barnet og når barnet giver dig. Det er let at lære Metamorfisk Teknik og let at bruge og anvende i hverdagen.

Kurset er både for folk med og uden erfaring med Metamorfisk Teknik

Afholdes: d. 8. september 2013 fra kl. 10.00 – 18.00

Hos:Bowtech Sønderjylland, Nybølvej 13, Hjordkær, 6230 Rødekro

Pris: 800,00 kr.

Tilmelding vivi@auroraliv.dk eller 25330139